<The> Synergies of USA Foreign Trade Policy Agenda Challenges within the Industry 4.0 - Kordoš, Marcel
Prichádzajúci priemysel 4.0 ako spojenie technológií, ktoré vymažú hranice medzi fyzickou, digitálnou a biologickou sférou. Zisky, ktorými sa na ňom podieľa medzinárodný obchod. Dovoz a vývoz tovaru ako biznis súčasnej globálnej ekonomiky. Rovnocenné postavenie v rámci prospešnosti medzinárodného obchodu pre konkrétnu ekonomiku rovnako ako pre USA. Otázky, ako sú charakteristické znaky zahraničného obchodu USA a vplyv Priemyslu 4.0 na zahraničný obchod a hospodárstvo USA a jeho súčasný stav v medzinárodných hospodárskych vzťahoch. Implementáciou prístupov priemyslu 4.0 do agendy zahraničného obchodu USA si môže ekonomika Spojených štátov udržať vedúcu úlohu vo svetovej ekonomike.