Regulated or Unregulated Trade of Tourist Guides? - Fodranová, Iveta, 1959-
Skúmanie, či majú vyškolení certifikovaní turistickí sprievodcovia štatisticky významný vplyv na počet návštevníkov a zohrávajú úlohu pri generovaní príjmov z cestovného ruchu. Použitie grafickej analýzy a štatistiky.