Application of Modern Information Technology in Innovation of Business Logistic Processes - Romanová, Anita, 1973-
Identifikácia vplyvu vybraných informačných technológií na vybrané logistické procesy. Logistika, ako základ pre zavádzanie nových moderných technológií v dôsledku digitalizácie, prechod na vyspelé výrobné systémy a diferenciácia ponuky pruduktov. Výsledky prieskumu, uskutočneného v 85 slovenských podnikoch a štatistické vyhodnotenie prieskumu, ktoré dané predpoklady potvrdzujú. Bariéry v zavádzaní nových technológií v logistike podnikov. Vplyv priemyslu 4.0.