Analyzing Biographies of Foreign-born Academics in Slovakia: Why Highly Skilled Employees Decide to Choose a Peripheral Country - Łuczaj, Kamil
Sumarizovanie výsledkov kvantitatívneho prieskumu, ktoré faktory priťahujú zahraničných výskumných pracovníkov do krajiny na periférií. Rozlíšenie 6 typov zahraničných pracovníkov. Charakteristiky jednotlivých kategórií.