Economic Capital as a Means of Coping with the Social Roles of Young Olds - Petrová Kafková, Marcela
Pohľad na sociálne roly, ktorým čelia ľudia približujúci sa k dôchodkovému veku. Výber stratégií zvládania je ekonomicky podmienený, napriek relatívne vyrovnaným dôchodkom.