Tourism Facilities Accessibility in Context of Social Tourism Support: Evidence from Czech Republic - Linderová, Ivica
Prístupný cestovný ruch ako súčasť sociálneho cestovného ruchu a jeho význam v rovnosti pre všetkých turistov. Karlove Vary ako známe kúpeľné mesto a jeho vzťah k prístupnému cestovnému ruchu. Ponuka služieb aj osobám so zdravotným postihnutím alebo ľuďom so špeciálnymi potrebami. Pohľad na prístupnosť Karlových Varov k prírodnému alebo kultúrnemu dedičstvu, ubytovacím a stravovacím zariadeniam. Primárny prieskum z rokov 2017 a 2018. Použité metódy vedeckej práce - analytická metóda, metóda zovšeobecnenia, matematická či štatistická metóda.