Navrhované zvýšenie limitov pre povinný štatutárny audit ako reakcia na gold-plating - Tumpach, Miloš, 1970-
Aktuálne veľkostné kritériá pre povinnosť štatutárneho auditu. Navrhovaná zmena veľkostných kritérií pre povinnosť štatutárneho auditu. Veľkostné kritériá pre povinnosť štatutárneho auditu v členských krajinách EÚ a v Nórsku, Islande, Švajčiarsku a Turecku.