Organising of Employee Trainings Related to Documentation and Databases - Komańda, Marcin
Sledovanie či je úroveň a forma organizačnej úrovne školení zamestnancov v rámci tvorby a používania internej dokumentácie a databáz podniku (tzv. zdroje studených znalostí) prepojená s úrovňou formalizácie práce v podniku (premenné zoskupenia). Otázky organizácie odbornej prípravy zamestnancov. Názory respondentov skúmané pomocou dotazníkového prieskumu. Rozdiely medzi jednotlivými pármi úrovní organizácie vzdelávania zamestnancov z dôvodu skupinovej premennej.