[Odborné lexikálne minimum z manažérskej a ekonomickej praxe] - Seresová, Katarína, 1967-
Recenzia na publikáciu, ktorá je určená študentom ekonomického zamerania a má slúžiť ako podpora pri štúdiu cudzích jazykov.