Prednáška kolegýň z Jazykovedného ústavu Ľ. Štúra Slovenskej Akadémie vied: Slovenský národný korpus - tvorba, štruktúra, využitie - Gašová, Zuzana, 1977-
Informácia o konaní prednášky "Slovenský národný korpus", dňa 4. apríla 2019 na Fakulte aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity.