Erasmus +, mobilita učiteľov vysokých škôl - prednáškový pobyt v Dánsku - Hrdličková, Zuzana
V dňoch 24.-30. marca v rámci programu Erasmus + Mobilita učiteľov vysokých škôl sa konala prednáška pre dánskych a zahraničných študentov na témy marketingu, medzinárodného predaja a marketingu, projektového manažmentu, sektorov národného hospodárstva na Slovensku a vzdelávacieho systému na Slovensku.