Strojírenský průmysl v České republice v letech 2011-2016 - Králik, Ján
História a vývoj strojárenského priemyslu na území Českej republiky. Odvetvová analýza. Vývoj počtu zamestnancov strojárenského priemyslu v ČR v období 2011-2016. Pridaná hodnota na zamestnanca v strojárenskom priemysle. Priemerná mesačná mzda v odvetví. Regionálna analýza.