Distributed Data Processing in the Economy - Kultan, Jaroslav, 1960-
Demoštrácia efektívneho využívania distribuovaných databázových systémov pri vytváraní informačného systému spoločnosti. Popis týchto systémov používajúcich súkromné virtuálne siete.