Význam a role spolupráce obcí Jihočeského kraje v oblasti cestovního ruchu - Dušek, Jiří
Mikroregióny ako základná forma spolupráce na regionálnej úrovni. Mikroregionálna spolupráca v Juhočeskom kraji. Počet a zameranie mikroregiónov v Juhočeskom kraji. Zapojenie obcí do mikroregiónov. Význam spolupráce obcí z pohľadu cestovného ruchu.