Cykloturistika ve vybraných mikroregionech Hanáckého venkova - Schwartzhoffová, Eva
Cykloturistika - populárna športovo-rekreačná forma cestovného ruchu. Prehľad cyklotrás v regiónoch Moštěnka a Litovelsko (mikroregióny z turistickej oblasti Stredná Morava - Haná). Výsledky výskumu - charakteristika respondentov, počet najazdených kilometrov, spokojnosť s infraštruktúrou, aký typ aktivity predstavuje cykloturistika pre respondenta, návrhy na zlepšenie kvality cyklotrás.