Opportunities for Small and Medium Sized Enterprises in the Field of Corporate Social Responsibility - Reicher, Regina Zsuzsanna
Predstavenie nového programu spoločenskej zodpovednosti podniku (SZP), ktorý ponúka hlbší pohľad na súčasné trendy a smery v oblasti SZP a vedie k hodnotovo orientovanej sociálnej zodpovednosti podnikov. Príležitosť v oblasti trhu práce, najmä pre mileniálov v rámci programov.