Reforma Spoločného európskeho azylového systému vs. aktuálny vývoj v azylovej politike vybraných štátov Európskej únie. - Brocková, Katarína, 1976-
Spoločný európsky azylový systém. Azylová politika vo vybraných štátoch EÚ. Hlavné črty navrhovanej reformy Spoločného európskeho azylového systému. Príklady aktuálneho vývoja v oblasti azylovej politiky vybraných štátov EÚ.