Industrial Clustering and Economic Performance. In Search for Evidence from Poland - Kwasny, Jakub
Preskúmanie efektu aktivít priemyselného klastrovania v niektorých vybraných regiónoch Poľska. Skúmanie vonkajších účinkov klastrov, stručný opis výskumu a súhrn literatúry na danú tému.