Demand-Side Factors and Gas Consumption Forecast in EU Countries until 2025 - Dukhanin, Alexey
Spotreba plynu v krajinách EÚ. Faktory dopytu po zemnom plyne. Prognóza spotreby plynu v EÚ do roku 2025.