Kritické momenty európskej integrácie - Harakaľová, Dorota, 1989-
Európske obranné spoločenstvo a Európske politické spoločenstvo. Politika prázdnych stoličiek. Zmluva o Ústave pre Európu. Lisabonská revízia.