Komparácia indikátorov zlyhania vybraných „Failed States“ - Kochajdová, Monika, 1993-
The Fund for Peace (Fond pre mier). Komparácia indikátorov zlyhávania Somálska a Jemenu. Porovnanie vývoja jednotlivých indikátorov v Jemene a Somálsku medzi rokmi 2006 – 2018. Porovnanie celkového trendu vývoja situácie v Jemene a Somálsku medzi rokmi 2006 – 2018.