Marketing: Getting out of Sight - Štrach, Pavel
Senzorický marketing sa síce zaoberá všetkými piatimi zmyslami – z nich sa však pre podnikohospodársku teóriu a prax javí jediný – zmysel pre zdravý sedliacky rozum.