Nastolenie demokracie pomocou tranzitívnej spravodlivosti - prípad Kolumbie - Krupová, Kristína, 1993-
Koncept tranzitívnej spravodlivosti. Korene súčasných konfliktov v Kolumbii. Úsilie o nastolenie zodpovednosti, uznanie viny a nápravu. Rola Medzinárodného centra pre tranzitívnu spravodlivosť (ICTJ) v prípade Kolumbie. Súčasná politická a bezpečnostná situácia v krajine.