Duševné poruchy a ich dopad na ekonomiku štátov - Valačai, Peter, 1989-
Chronické ochorenia a ich dopad na hrubý domáci produkt. Duševné poruchy a ich odhadovaný dopad. Ekonomické dopady duševných porúch pri využití modelov priamych a nepriamych nákladov, a štatistickej hodnoty života (VSL).