Inkonzistencia zahraničnej politiky Slovenskej republiky po roku 2016 - Zrak, Andrej, 1993-
Oficiálna zahraničná politika SR. Alternatívna zahraničná politika. Názor verejnosti na zahraničnopolitické smerovanie SR.