Politická situácia na Ukrajine po prezidentských voľbách: vybrané aspekty - Zubro, Tetyana, 1975-
Vybrané aspekty politickej situácie na Ukrajine po prezidentských voľbách v marci 2019. Poukázanie na niektoré vnútorné faktory, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu v procese demokratickej konsolidácie Ukrajiny. Skúmanie politických zmien, ktoré nastali po prezidentských voľbách, resp. ktoré očakávame v najbližšej budúcnosti. Poukázanie na niektoré tendencie volebného roka 2019, ktoré majú vplyv na súčasnú situáciu a môžu v budúcnosti spôsobiť problémy v procese stabilizácie politických procesov.