Moderné aplikácie v energetike prinášajú chytré riešenia
Vývoj v oblasti elektroenergetiky. Budúcnosť v oblasti zdieľania služieb i technológií. Spájanie drobných odberateľov a výrobcov elektriny. Technológie a aplikácie, ktoré dokážu odberateľovi ušetriť náklady za energie. ďalšie výzvy v energetike v oblasti meny myslenia, prístupu zdrojov, prerozdelenia financií. Stavby "nulových" domov od roku 2021.