Kvalitné vzdelanie je cestou k úspechu
Možnosti podpory inovácií vo firemnom sektore podľa Jany Chynoradskej, zakladateľky Harmony Academy. Koncept Learn & Lead! (Uč sa a veď!) a jeho hlavné myšlienky. Rady ako sa stať žiadanou firmou. Rozvoj talentov a osobnej integrity jednotlivcov i firiem. Systém riadenia pre zladenie potrieb štúdia a praxe.