Daňové reformy vo svete - Simonidesová, Jana, 1968-
Vysvetlenie podstaty daňových reforiem a ich znázornenie pomocou konkrétnych príkladov vo vybraných krajinách. Teoretická špecifikácia daňových reforiem, ich historický vývoj a popis smerov, ktorými sa v súčasnosti uberajú.