Soutěžní compliance ve Spolkové republice Německo - Koukal, Pavel
Aktuálna situácia zavádzania a presadzovania súťažnej compliance v ekonomicky najvýznamnejšom členskom štáte Európskej únie - v Spolkovej republike Nemecko.