Macroeconomic Cycle Made Visible in Real Terms as Protection against Asset Illusion - Bergold, Uwe
Menové merné jednotky - nominálne verzus skutočné ocenenie. Vizualizácia makroekonomických cyklických fluktuácií. Prístupy k objasneniu cyklických fluktuácií na makroúrovni.