Európske rodinné právo a jeho základné princípy podľa CEFL - Neszméry, Štefan
Problematika harmonizácie a unifikácie rodinného práva, jeho miesto a úloha Komisie pre európske právo (CEFL) v procese harmonizácie. Jednotlivé princípy CEFL, z ktorých by malo Európske rodinné právo vychádzať.