Co očekávají naši zákazníci od marketingu. Očekávaní vs. realita - Světlík, Jaroslav
Digitalizácia ako jeden z faktorov zmien v správaní spotrebiteľov. Porovnanie tradičných médií s digitálnymi médiami. Dôvera medzi vybranými médiami. Očakávania zákazníkov od marketingu.