Interkulturelle und Interreligiöse Kompetenz in Theorie und Praxis - Helmová, Milena, 1954-
Pokus o spojenie a vysvetlenie medzikultúrnej kompetencie a medzináboženskej kompetencie v rámci EÚ. Na základe predložených teórií kompetencií je tematika zachytená viacerými autormi. Zdôraznená je tiež nutnosť uvedených kompetencií pre obchodnú komunikáciu ľudí ovplyvnených rôznymi kultúrami.