Integrácia nových zamestnancov v organizácii Volkswagen Slovakia, a. s. - Pastoreková, Dominika
Analýza integračného procesu nových zamestnancov spolu s návrhom opatrení pre zlepšenie a posilnenie integrácie zamestnancov vo vybranom podniku. Integrácia nových zamestnancov ako súčasť riadenia ľudských zdrojov. Podstata a význam adaptácie zamestnancov. Integračný proces zamestnancov v organizácii Volkswagen Slovakia, a. s.