Aufgabentypen bei der Entwicklung der Sprachfertigkeit Hörverstehen mit Hilfe von Audioblogs - Kucharová, Jana, 1981-
Predstavenie úloh zameraných na rozvoj jazykových zručností prostredníctvom rôznych typov zvukových textov. Vybranými médiami pre tento účel boli podcast a zvukový blog. Okrem toho bol kladený dôraz na dôležitosť používania autentických textov.