Predikcia finančného zdravia vybraných podnikov v Slovenskej republike - Danišovská, Mária
Možnosti predikcie finančného zdravia vybratých podnikov Slovenskej republiky, pričom sú porovnávané vytvorené matematicko-štatistické modely (založené na stromových štruktúrach) aplikované na viacročné reálne dáta tvorené finančnými indikátormi podnikov z pohľadu presnosti ich predikcie.