Hodnotenie výkonnosti zamestnancov pomocou DEA: prípadová štúdia - Mendelová, Viera
Zhodnotenie výkonnosti 50 zamestnancov vybraného call centra aplikáciou metódy DEA. Výkonnosť zamestnancov je posudzovaná s ohľadom na dve dimenzie hodnotenia: dimenzia nákladov a dimenzia kvality. Metóda DEA môže poskytnúť flexibilný nástroj na hodnotenie výkonnosti zamestnancov.