Kryptoaktíva a ich možná budúca regulácia - Beňo, Marek
Prehľad o základných pojmoch ako virtuálna mena, kryptoaktívum a tokenizácia. Trh kryptoaktív a riziká súvisiace s kryptoaktívami. Základné prístupy v súčasnej regulácii kryptoaktív vo svete a úvaha o možnom dizajne regulácie kryptoaktív v podmienkach Slovenskej republiky.