Potenciál dane za ubytovanie na Slovensku - Hornok, Michal
Zdaňovanie v cestovnom ruchu. Elasticita ponuky a dopytu. Príjmový efekt dane z ubytovania. Náklady zdanenia pri dani z ubytovania. Potenciál dane za ubytovanie. Počet prenocovaní, výnos dane za ubytovanie a priemerná sadzba na Slovensku (porovnanie rokov 2010, 2012, 2014, 2016 a 2018).