Ekonomicko-právne aspekty zapojenia dobrovoľníkov do organizovania podujatí v cestovnom ruchu - Žofaj, Matej
Podmienky dobrovoľníctva na Slovensku zakotvené v zákone o dobrovoľníctve. Dobrovoľníci na organizovaných podujatiach. Ekonomické a legislatívne podmienky odmeňovania dobrovoľníkov organizátormi na kultúrnych a športových podujatiach na Slovensku.