Konkurencieschopnosť kúpeľných podnikov a kúpeľných miest na Slovensku - Mlynárová, Veronika
Teoretické východiská skúmania konkurencieschopnosti v cestovnom ruchu. Komparatívne výhody kúpeľných cieľových miest cestovného ruchu v SR. Konkurenčné výhody kúpeľných podnikov v SR.