Ponuka vybraných služieb pre hostí generácie Y v hoteloch na východnom Slovensku - Mazúchová, Ľudmila
Charakteristické znaky generácie Y. Ponuka vybraných služieb hotelov podľa požiadaviek generácie Y. Prieskum ponuky služieb pre hostí generácie Y v Košickom a Prešovskom kraji.