Third Sector Institutions at the Local Level and their Impact on Human Development - Varecha, Lukáš
Analýza vzájomného vzťahu medzi miestnymi inštitúciami tretieho sektora, ktoré sú súčasťou sociálneho kapitálu, a ľudským rozvojom na úrovni slovenských obcí. Regresný model odhalil existenciu pozitívne významného vzťahu medzi činnosťami miestnych inštitúcií a vytvoreným indexom ľudského rozvoja.