Flexibilita vyžaduje od manažerů nové dovednosti a větší podporu od HR - Kazdová, Alena
Fakty o flexibilite v práci pre jej úspešné využitie. Flexibilita dôležitá rovnako pre ženy ako aj mužov. Pocit dôvery zo strany manažéra a zároveň vyššia efektivita pre firmu ako hlavný prínos flexibility. Dôležitý systém pre nastavenie flexi pravidiel.