What Drives the Distributional Dynamics of Client Interest Rates on Consumer Loans in the Czech Republic? - Brož, Václav
Analýza determinantov distribučnej dynamiky klientskych sadzieb spotrebiteľských úverov v Českej republike v rokoch 2014 - 2019. Použitie mesačných údajov o spotrebiteľských úveroch a ich úrokových mierach z databázy ČNB pri analýzach. Stanovenie hypotéz a výsledky.