Vybrané trendy v logistike - Richnák, Patrik, 1988-
Analýza vybraných trendov v logistike. Globálny pohľad na trendy v logistike. Technológia rádiofrekvenčnej identifikácie, Big Data v logistike a Outsourcing logistiky.