[Manažment: Teória a prax] - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Recenzia na publikáciu, ktorá poskytuje výstižné informácie nevyhnutné pre oboznámenie sa s problematikou manažmentu, tak z teoretického, ako aj praktického hľadiska. Je rozdelená do ôsmych hlavných kapitol.