Dependence Structure of Volatility and Illiquidity on Vienna and Warsaw Stock Exchanges - Gurgul, Henryk
Výsledky skúmania vzťahu medzi nelikviditou a realizovanou volatilitou akcií kótovaných na Varšavskej a Viedenskej burze cenných papierov.