Koreňové čistiarne - progresívny spôsob odstraňovania drog, liečiv a ich metabolitov z odpadových vôd - Žabka, Dušan
Problematika znižovania koncentrácie mikropolutantov v odpadových vodách pomocou vodných rastlín.